|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar uyduyla ilgili fazla bişey bilmiyorum. kanal ekleme nasıl oluyo? bi de transponder nedir? kanal eklerken hangisini seçmeliyim? kafam çok karıştı. yardımcı olabilirseniz sevinirim
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
next2000cı pulus cihazıma yazılım internette nasıl indiririm
|
|
|
||||
|
||||
|
Kanal eklemek için menüden kanal arama bölümüne giriniz. bu bölümden eklemek istediğiniz kanalın frekansını YENİ TP EKLE diyerek yaratacağınız yeni TP'nin içine yazın. TP transponder demektir. Siz bu boş transponderı yeni frekans bilgileri ile doldurarak yeni kanal ekleyebilirsiniz. Frekans bilgilerini girdikten sonra kanal araması yaptırın. Yeni kanal bulunacaktır.
Ayrıca cihazınızın yam modelini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
|
|||
|
|||
|
Öcelikle yardımlarınız için teşekkürler.
Yen bir uydu alıcı aldım çözmeye çalışıyorum. Nextye10000FTA Merkezi sistem anten mevcut. Kanalları oromatik aratınca birsürü kanal buldum Ama bazı kanallar yok mesela CNN türk Star vs aslında sizin yayınladığınız listeden bayya eksik var. Frekansları girerek tek tek eklemek istedim Uydu seçimi frekens şebeke açık ara deyince yine sıfırdan mevcut kanalları ekliyor nerede yanlış yapıyorum. |
|
|
||||
|
||||
|
Tüm kanalları siliniz. Ardından şebeke açık arama yapınız.
|
|||
|
|||
|
teşekkürler kanallar geldi.
Yeni kanal eklemek istediğimde Frekans dikey yada yatay ve sembol oranını giriyorum . tabi 3/4 veya 5/6 nereye girileceğini bulamadığım için herhangi birşey seçmiyorum.şebeke açıkken arama yap dediğimde yine tüm kanalları tekrar arıyor . acaba nerede hata yapıyorum. Sadece bir kanal eklemesi nasıl yapılıyor. |
|
|
||||
|
||||
|
Frekansları giriniz ve TP ARA seçeneğini kullanınız. Bu şekilde girdiğiniz frekans taranır.
|
|||
|
|||
|
next ye 2000 cı plus yazılım nerden bulabilirm acep...
|
|
|
|||
|
|||
|
Arkdaslar digitalline nasil oluyo TP eklediyorum TP index ney ?
![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|