![]() |
Türksat 3A Frekansları | Türksat 2A Frekansları | Türksat 1C Frekansları | Firma Rehberi | İletişim |
|
|||||||
| Kayıt ol | SSS | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar,
Uydu Dünyası Dergisi'nin düzenlediği eğitim seminerinin bu yıl ilki Elazığ'da düzenleniyor. Tüm Meslektaşlarımız davetlidir. Katılım ücretsiz olup katılımcılara sertifika verilecektir. İyi Çalışmalar. Saygılarımla Detaylı bilgi için 0216 463 28 48 numaraları arayabilirsiniz. DOĞUANADOLU SAYISAL (DİJİTAL) TV TEKNOLOJİLERİ SEMİNERİ 1 AĞUSTOS 2010 - Saat: 10:00 ELAZIĞ ÖĞRETMENEVİ KONFERANS SALONU ELAZIĞ Konular Kayıt ve açılış Protokol konuşmaları Vizyon Sunumu ; Yayıncılık Teknolojilerindeki Gelişmeler ve RTÜK Yasası Sunum: Taha YÜCEL - RTÜK Üyesi PANEL: Sayısal TV Yayıncılığındaki Gelişmeler ve Yerel Yayıncılık • Sayısal Uydu Yayıncılığı /Sayısal Karasal Yayıncılık (DVBT / DVBT2) / Sayısal Kablo Yayıncılığı • İnternet Temelli Yayıncılık (IPTV / Web TV / Mobil TV) / Yerel Televizyonların önemi Moderatör: Dursun Güleryüz (RATEM Başkanı) Panelistler: IPTV-Der, Türksat, TTNet, Turkcell, Türk Telekom, Kanal 23 YEMEK PANEL: HDTV Yayıncılığı ve Yeni Teknolojiler • HDTV’nin gelişim süreci • Ulusal TV kanallarının HD yayına geçiş programları • HDTV’nin sektörde yaratacağı etkiler • 3D TV (Üç boyutlu televizyon) Moderatör: Murad Önol (IPTV-DER Yönetim Kurulu Üyesi) Panelistler: TRT, Digitürk, D-Smart, NTV, Sony ARA OTURUM: Merkezi TV Dağıtım Sistemleri ve Kablolama • Headend dağıtım teknolojileri • Multiswitch dağıtım teknolojileri • Unicable dağıtım • Fiber optik dağıtım teknolojileri (Fiber optik LNB ve ekipmanları) • Daire içi dağıtım • Kablolama ve ölçümleme • Sorular ve cevaplar Sertifika Dağıtımı ve Kapanış ÜCRETSİZ KATILIM FORMU Firma Adı :……………………………………………………………………………………………………………………… ………. .… Adres : …………………………………………………………………………………………………………….……… ……..… …. Telefon : ………………………………...…...……….……………. Faks : ……………………………………………………...…. E-posta : ………………………………...…...……….……………. Web: . ………………………………...…...…………………. Katılımcının / Katılımcıların Adı – Soyadı Görevi 1-……………………………………………………………………….…..…………………………………… …………… ……….….……..... 2-………………………………………………………………………….………………………………………… …………. ..……….……..... Seminer sonunda katılımcılara sertifika dağıtılacaktır. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uydu Dünyası Dergisi Tel: (0216) 463 28 48 - 463 28 39 E-posta: uydudunyasi@uydudunyasi.com.tr |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|